Welcome at HotelJudge.com
 

De Arendshoeve
chain: NA
hoteljudge:
official stars:

Impression
Wij dachten aan te komen op een boerderij met een oude molen. We zaten er niet ver naast aangezien het gehele complex omgebouwd is van een boederij naar een hotel. Het ziet er prima uit alleen weet je bij aankomst al meteen dat je in een hotel zit dat niet echt klaar is voor de moderne tijd. Aan de andere kant is het wel weer zo dat u meteen het gevoel hebt in de natuur te zijn en dat u kan bijkomen van uw drukke leven in de stad.

reception
Ons ontvangst was wel aardig. We kunnen er niets naars of leuks aan opmerken. Het personeel doet haar werk en daar is dan ook alles mee gezegd. Wij zijn echter van mening dat je alles een stuk professioneler aan kunt pakken zodat je ook echt het vijf sterren publiek kunt trekken.

public areas
De openbare ruimtes zien er prima uit. En voldoen echt aan de eisen van een vijf sterren hotel. Waar u ook zit in de lobby u heeft prima uitzicht op de mooie tuin van het hotel. Denkt nu nou niet meteen aan een reusachtige tuin, maar voor een klein hotel als dit is het erg leuk gedaan. Het hotel heeft schitterd oud nagemaakt meubilair en dat maakt het boederij gevoel alleen maar groter. Het hotel heeft ook een schoonheids centrum, met een leuk zwembad en een speciaal zee minarelen behandelprogramma. Dit zo openbaar dat ook iedereen van buiten het hotel er gebruik van kan maken. Ook de molen met aangrensend restaurant behoort tot een openbare ruimte. Alleen is het restaurant op zich zelfstaand en kan het voorkomen dat u als gast geen plaatsje kunt vinden in het restaurant. De molen word ook vaak gebruikt door mensen van buiten om in te trouwen.

rooms
De kamers doen wat goedkoopjes aan en hebben bijvoorbeeld geen internet mogelijkheden. Dit heeft het gehele hotel echter niet. Nou moet u niet gaan denken dat de kamers er niet netjes uitzien, want dan zou u het hotel niet goed beoordelen. De meeste kamers zitten op de baganegrond en hebben vaak een eigen terras. Op de kamers vind je nog wekkerradio's die zo uit de tijd zijn dat ze zelf in ontwikkelings landen niet meer gebruikt worden. Deze staan er echter niet omdat het hotel ze nou zou leuk vind, maar deze moeten nog een keer vervangen worden.

halls
Het hotel heeft wel prachtige leuke zalen, zowel voor bedrijfs bijeenkomsten als voor familie aangelegenheden. Hou er echter wel rekening mee dat ze niet erg groot zijn, maar voor een mannetje of vijftig is het zeker leuk. Een van de zalen ligt aan de achterkant van het hotel en loopt een beetje rond. Het heeft een leuke bar een geeft u echt het landelijke gevoel. De andere zaal ligt meer aan de voorkant van het hotel en daar staat een leuke ouderwetse lange tafel waar u zeker met een mannentje of vijftig aan kunt zitten. Deze tafel is standaard leuk aangekleed en geeft je samen met de ruimte waar het instaat een leuk en warm gevoel.

situation
De ligging is leuk. Al loopt er wel een provinciale weg langs het hotel. Om nou meteen te roepen dat het een uitgelezen plek is voor een conferentie of een huwelijk willen wij niet gelijk zeggen. U moet er van houden een beetje afgelegen in Nederland te zijn. Alleen wat is afgelegen in Nederland, want met een auto bent u overal zo, heeft u echter geen auto dan raaden wij u dit hotel niet aan

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

'e:\hoteljudge.nl\wwwroot\_private\absolutebmxe.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

/absolutebmxe/abm.asp, line 16

 

Where to find this hotel?

Molenlaan 14
2861 LB Bergambacht
Netherlands, the
t: +31-182-351000
f: +31-182-351155
Email: arendshoeve.info@wor..
Website: http://www.arendshoe..

 Members

 Members haven't rated this hotel yet!

Reviews

No reviews yet. Please subscribe and login to review this hotel


 
 
© Copyright 2003 bureau review| commercial options | Disclaimer
Print this pageGo to top of page